Lagom Massage
Precies wat je nodig hebt!


Bedrijfsmassage

Wat moeten we zonder de medewerkers die ervoor zorgen dat we als bedrijf kunnen blijven doen waar we goed in zijn? Zonder hen kunnen we niets, zijn we niets. 

Hierom is het heel belangrijk om dat te laten blijken. En verder is het heel fijn als ze gezond en vitaal blijven. Een zieke medewerker kost de organisatie ook heel veel. en dan hebben we het nog niet over de werkzaamheden die door de andere medewerkers opgevangen worden. 

Een bedrijfsmassage kan daar veel aan bijdragen.

Dit kan door de heel laagdrempelige stoelmassage toe te passen, of een korte reguliere tafelmassage. 

De Stoelmassage die ik aanbied is een korte massagevorm over de kleding heen. De massage duurt 10 tot 30 minuten. optimaal is de duur van 20 minuten. Hierbij volg ik een kata die de persoon optimaal laat ontspannen, de bloedsomloop stimuleert, de lymfebanen en verteringsstelsel stimuleert. Even tijd om het hoofd leeg te maken, waardoor er weer nieuwe ideeën kunnen ontstaan en  oplossingen gevonden kunnen worden. een positief gevoel blijft over bij het team voor u als bedrijf als over zichzelf. 

de tafelmassages zijn meestal oliemassages en gaan dus op de huid. Heel fijn en ontspannend. de persoon is er echt even uit. De minimale tijd voor deze massage is dan ook 30 minuten. 

E-mailen
Bellen
Map