Lagom Massage
Precies wat je nodig hebt!

over mij

Lagom is zweeds voor Precies wat je nodig hebt. Dat is waar ik voor sta. Daar geloof ik in. Niet te veel en niet te weinig. een beetje geven en een beetje nemen. Zo, dat alles in evenwicht is en blijft.

Even voorstellen. Ik ben Susanne van Zandbeek en moeder van 3 jongens. Samen met mijn man en kinderen woon ik aan de Kampweg te Loosbroek. Heerlijk buiten met de ruimte voor een eigen praktijk. 

Na mijn middelbare school ben ik als levensmiddelen technoloog begonnen op de kwaliteitsafdelingen bij levensmiddelen bedrijven.

Masseren is altijd mijn hobby geweest. Toen de kinderen klein waren heb ik babymassage gedaan met hen. Later kwam er een cursus ontspanningsmassage bij, en sportmassage.

De zorg voor de kinderen heeft hier even wat meer tijd gevergd, maar daarna weer lekker verder gegaan met de 3 jarige HBO opleiding Massage Therapie bij Sonnevelt. Dat ik weer aanvulde met Medische basiskennis en Psychosociale basiskennis bij de Energieschool.

Binnen de opleiding hebben we veel verschillende technieken geleerd, waaronder Oosterse massages, westerse massages, cuppen, Holistic Pulssen. 

Daarnaast ben ik ook afgestudeerd  als Touch Pro Stoelmasseur. Als stoelmasseur ga ik naar bedrijven om massages te geven om de teamspirit te vergroten en de vitaliteit te vergroten.


Mijn eigen ontwikkeling heeft hierdoor niet stilgestaan, en ik hoop dit ook bij anderen te kunnen ondersteunen.
E-mailen
Bellen
Map